Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov

 

Prevádzkovateľom internetového obchodu www.sovick.sk je EkoBaby s.r.o. Suchý riadok 2164/21 909 01 Skalica, IČO: 52451186, DIČ: 2121055453.

Vaše súkromie je pre nás dôležité a preto chránime Vaše údaje. Avšak k poskytnutiu všetkých služieb potrebujeme o Vás vedieť základné informácie. Niektoré z nich majú povahu osobných údajov v zmysle zákona č. 122/2013 Z.z., o ochrane osobných údajov, ktorým sa riadime.

Nakupovať u nás môžete aj bez registrácie, ale pri nakupovaní je tak či tak nutné vyplniť niektoré dôležité údaje:

-          Meno a priezvisko

-          Adresa doručenia tovaru

-          Váš email a telefónne číslo (slúžia na komunikáciu s Vami)

-          Fakturačná adresa (ak je iná ako adresa doručenia)

-         Ak nakupujete ako firma, obchodný názov, IČO a IČ DPH (pre vystavenie faktúry a správne zaúčtovanie

Tieto údaje sú uchovávané na chránených serveroch sprostredkovateľa nášho eshopu. Povinné údaje, ktoré vypĺňate, spracovávame výlučne pre účely fakturácie a doručenia tovaru. V prípade registrácie môžete svoje údaje kedykoľvek zmeniť v zákazníckej sekcii po prihlásení sa. V prípade, že si želáte zrušiť svoju registráciu, požiadajte nás o to e-mailom a my Vám následne konto deaktivujeme.

Vaše osobné údaje nezverejňujeme, nesprístupňujeme, neposkytujeme žiadnym iným subjektom, s výnimkou Slovenskej pošte a.s. a zásielkovne s ktorou je spolupráca nevyhnutná pre doručenie Vašej objednávky. Tieto údaje sú však vždy poskytnuté jednorazovo pre vybavenie Vašej konkrétnej objednávky. Databázu osobných údajov chránime pred ich poškodením, zničením, stratou a zneužitím.

Registráciou nám udeľujete súhlas so spracovaním svojich osobných údajov uvedených v objednávke za účelom vybavenia objednávky a dodania tovaru, a to na dobu nevyhnutnú na plnenie zmluvy. V súlade s § 28 zákona máte právo požadovať informáciu o spracovaní vašich osobných údajov, a zoznam osobných údajov, ktoré sú predmetom spracovania, právo na opravu nesprávnych, neúplných alebo neaktuálnych osobných údajov, právo na likvidáciu osobných údajov, ak účel ich spracovania skončil, právo na základe bezplatnej písomnej žiadosti namietať voči využívaniu svojich osobných údajov na marketingové účely.

Vaše osobné údaje sme oprávnení spracovávať aj po skončení pôvodného účelu spracovania len v nevyhnutnom rozsahu pre účely štatistiky, účtovníctva a prieskumu, a poskytnúť tretím stranám alebo verejnosti súhrnné štatistické informácie o zákazníkoch, návštevnosti, obrate a ďalšie údaje, avšak v anonymizovanej podobe tak, že na ich základe nebude možné nijakým spôsobom identifikovať našich zákazníkov.

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rýchle jednanie a dovoz. V balíčku čakalo drobné milé prekvapenie navyše. Po objednaní som dostala mail s videami, ako sa plienky používajú, čo bolo nápomocné.

Overený zákazník,

Kvalitné a krásne plienky (vrchné nohavičky), ktoré dobre sadli. Prsné vložky príjemné a antibakteriálne, v porovnaní s jednorazovými 100x lepšie. Rýchle…

Overený zákazník,

Objednal som si plienky pre dospelých zhotovili mi ich expresne rýchlo. U inej firmy čakám na vybavenie už 3 mesiace a stále ich nemám.

Overený zákazník,